Wie ben ik

Ik ben Ingrid van der Drift. Ik ben een ervaren behandelaar en ik heb gewerkt met volwassenen, jongeren en kinderen in een therapeutische setting. Ik ben Psychosociaal Therapeut, Orthopedagoog Generalist (BIG geregistreerd), EMDR behandelaar, beeldend therapeut en EBL behandelaar.

Naast mijn werk in de therapiepraktijk werk ik voor Merem revalidatie. In het revalidatiecentrum heb ik onder andere veel ervaring opgedaan met het werken met ouders die een kwetsbaar kind hebben. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is dat ouders die zwaar belast worden door de zorg voor een bijzonder kind goed voor zichzelf gaan zorgen. Dit is dan ook een speciaal aandachtsgebied van mij.

Ik heb werkervaring opgedaan in de volwassen GGZ, allerlei vormen van speciaal onderwijs, de zorg voor zieke jeugd met een chronische aandoening, de revalidatiegeneeskunde en in een eerstelijns praktijk.2

     

Officiële gegevens:

 • Drs. I.J. van der Drift
 • Eigenaar Therapiepraktijk de Herberg
 • Psychosociaal Therapeut (NVPA 104897)
 • Orthopedagoog Generalist (BIG 79927040131)
 • Geregistreerd in het NVO Kwaliteitsregister OG (5877)
 • EMDR behandelaar, lid VEN (40000)
 • Beeldend therapeut
 • EBL behandelaar
 • AGB bedr 94065876
 • AGB pers 94107849
 • KvK 80927238