Informatie

Gewoonlijk plan ik op de vrijdagen afspraken voor de Herberg in. De praktijkruimte is gevestigd aan de Assumburg te Lelystad. De afspraken worden ruim na elkaar gepland omdat er geen wachtruimte is. Zo weet u zeker dat u direct terecht kunt wanneer u aanbelt.

Om de praktijkruimte binnen te gaan moet u een trap op. Mocht dit een probleem voor u zijn, dan kan ik uitwijken naar een ruimte op de begane grond. Geeft u dit dan alstublieft aan bij de aanmelding voor de intake.

De praktijk en het huis waar de praktijk gevestigd zijn, zijn rookvrij.

Hoewel ik natuurlijk hoop dat dit niet nodig zal zijn, kan het voorkomen dat u besluit om een klacht in te dienen. Ook kunnen er geschillen ontstaan. Voor beide zaken ben ik aangesloten bij de SCAG. U kunt zich tot mij of tot de SCAG wenden voor meer informatie.

Ik werk nauw samen met een psychosociaal therapeut die opgeleid is tot relatietherapeut en ik kan zo nodig gericht doorverwijzen.

Ik heb afspraken gemaakt met een NVPA therapeut die mij kan waarnemen als ik onverhoopt lang en/of ernstig ziek zou worden of wanneer ik zou overlijden. Deze waarnemer dient zich aan alle wettelijke regels en regels van de beroepsvereniging te houden zodat u de waarborg heeft dat er ook door een waarnemer netjes met uw gegevens wordt omgegaan. In het geval de waarnemer actief wordt, zal zij met de cliënten van de Herberg contact opnemen en bespreken wat nodig is en wat mogelijk is betreffende de behandeling.

Natuurlijk worden in de praktijk de coronamaatregelen van het RIVM gehanteerd. Er kan voldoende afstand worden gehouden. Wanneer u dat wenst kan ik een mondkapje of een gezichtsscherm ophouden tijdens het gesprek. Geeft u dat alstublieft van te voren aan.

Tariefswijzigingen worden gewoonlijk per 1 januari ingevoerd.

Klanten die gestart zijn voor 2023 kunnen gebruik blijven maken van de tarieven van 2022, ook in 2023. (Intake €50, Sessie 1 uur €85, Tel.Consult €45, Hersteltraject werkgever €95 per uur)