Informatie

Gewoonlijk plan ik op de vrijdagen afspraken voor de Herberg in. De praktijkruimte is gevestigd aan de Assumburg te Lelystad. De afspraken worden ruim na elkaar gepland omdat er geen wachtruimte is. Zo weet u zeker dat u direct terecht kunt wanneer u aanbelt.

Om de praktijkruimte binnen te gaan moet u een trap op. Mocht dit een probleem voor u zijn, dan kan ik uitwijken naar een ruimte op de begane grond. Geeft u dit dan alstublieft aan bij de aanmelding voor de intake.

Hoewel ik natuurlijk hoop dat dit niet nodig zal zijn, kan het voorkomen dat u besluit om een klacht in te dienen. Voor dat geval ben ik aangesloten bij de SCAG. U kunt zich tot mij of tot de SCAG wenden voor meer informatie.

Ik werk nauw samen met een psychosociaal therapeut die opgeleid is tot relatietherapeut en ik kan zo nodig gericht doorverwijzen.

Natuurlijk worden in de praktijk de coronamaatregelen van het RIVM gehanteerd. Er kan voldoende afstand worden gehouden. Wanneer u dat wenst kan ik een mondkapje of een gezichtsscherm ophouden tijdens het gesprek. Geeft u dat alstublieft van te voren aan.